ANYWHERE

IS POSSIBLE

ALTIMAX WINTER 3
ANYWHERE

IS POSSIBLE

SNOW GRABBER PLUS
ANYWHERE

IS POSSIBLE

GRABBER A/S 365
ANYWHERE

IS POSSIBLE

Watch teaser
Euro NASCAR

Së bashku,

deri në vijën e finishit

About General Tire

Me më shumë se 100 vjet përvojë në industrinë e gomave, General Tire ofron produkte ku ju mund të keni siguri.

MË SHUMË RRETH GENERAL TIRE
bannerTeaser_download

Posterë, fletëpalosje, fotografi dhe shkarkime të tjera për ju...

QENDRA E SHKARKIMEVE
News & Stories

Njoftime për shtyp, evenimente për klientët dhe aventura të tjera...

LAJME DHE HISTORI
Që prej vitit 1915.
General Tire. Një markë e Continental.

Ne i përdorim 'cookies' për t'u siguruar që t'ju japim eksperiencën më të mirë në faqen tonë të internetit. Klikoni këtu për të mësuar më shumë ose për të ndryshuar parametrat për 'cookie'.