Lajme dhe histori

General Tire furnizon goma për Mercedes-Benz G-Class

GRABBER AT2

2017-10-23
Mercedes G 300 do të pajiset me goma General Tire Grabber AT² të prodhuara nga fabrika në Graz

Lexo më shumë

Portofoli i gomave verore të General Tire: gamë e gjerë madhësish të disponueshme për vetura, SUV dhe furgonë

ALTIMAX AS 365

2017-04-03
The General Tire brand offers a broad portfolio attuned to the European market.

Lexo më shumë

General Tire prezanton dy goma të reja dimërore

GRABBER ARCTIC

2016-11-01
General Tire launches two new winter tyres for use in Scandinavia: GRABBER ARCTIC and ALTIMAX ARCTIC 12

Lexo më shumë
Që prej vitit 1915.
General Tire. Një markë e Continental.