ALTIMAX ARCTIC 12
e re

Projektuar për kërkesat më të larta në temperatura më të ulëta.

  • Fërkim i shkëlqyer në borë dhe gjatë frenimit
  • Fërkim i përmirësuar në borë
  • Udhëtim i këndshëm dhe i qetë
Nisja
ALTIMAX ARCTIC 12_EN-previewImage
Gjetësi i gomave
Detajet teknike
Etiketa e BE-së për gomat
Gama e produkteve
Që prej vitit 1915.
General Tire. Një markë e Continental.