ALTIMAX A/S 365
e re

Performanca e sigurt në të gjitha stinët.

  • Fërkim dhe performancë e mirë në frenim në kushte të thata 
  • Parandalim i mirë i rrëshqitjes në sipërfaqe me ujë
  • Mbërthim shumë i mirë në borë
Nisja
ALTIMAX AS 365_EN-previewImage
Gjetësi i gomave
Detajet teknike
Etiketa e BE-së për gomat
Gama e produkteve
Që prej vitit 1915.
General Tire. Një markë e Continental.