ALTIMAX ONE
e re

Zotëroni çdo kthesë, duke e drejtuar makinën me kënaqësi dhe vetëbesim

Linja e re e gomave verore të General Tire që ofron performancë të besueshme për drejtim të përditshëm të makinës me mbërthim të jashtëzakonshëm në kushte të thata dhe me lagështirë dhe jetëgjatësi të përmirësuar të faqes shkelëse.

  • Aventurore në rrugë të thata
  • E besueshme në kushte me lagështirë
  • Përshkoni më shumë kilometra
  • Visual Alignment Indicator (VAI) sinjalizon centrimin e gabuar të rrotave
  • Replacement Tire Monitor (RTM) ofron më shumë siguri

ALTIMAX ONE S i projektuar për madhësitë me performancë më të lartë (me motiv me 4 kanale).

Gjetësi i gomave
Detajet teknike
EU Tyre Label
Gama e produkteve
Shkarkime
Që prej vitit 1915.
General Tire. Një markë e Continental.