ALTIMAX SPORT

Altimax Sport garanton reagim preciz ndaj timonit në kthesa.

  • Reagim preciz ndaj timonit dhe drejtim i sigurt në rrugë me kthesa
  • Distancë më e shkurtër në frenim
  • Konsum i ulët i karburantit dhe më shumë kilometra të përshkuara
  • Visual Alignment Indicator: Mund të përshkohen më shumë kilometra duke shmangur heqje e parakohshme për shkak të konsumimit të parregullt
  • Replacement Tire Monitor: Siguri e përmirësuar dhe performancë optimale e gomës
Nisja
ALTIMAX SPORT_EN-previewImage
Gjetësi i gomave
Detajet teknike
Etiketa e BE-së për gomat
Gama e produkteve
Që prej vitit 1915.
General Tire. Një markë e Continental.