ALTIMAX WINTER 3
e re

Partneri juaj i besueshëm gjatë dimrit

Goma e re dimërore pa kunja e projektuar për automjetet e pasagjerëve ofron mbërthim të fuqishëm në borë dhe akull me teknologji të përmirësuara të faqes shkelëse. Le të jetë ky ekspert i vërtet dimëror partneri juaj i besueshëm gjatë dimrit. 

  • Mbërthim i përmirësuar në borë dhe akull
  • Manovrim i shkëlqyer në rrugë të mbuluara nga bora
  • Karakteristika të përmirësuara në manovrim në rrugë të thata
Gjetësi i gomave
Detajet teknike
Etiketa e BE-së për gomat
Gama e produkteve
Që prej vitit 1915.
General Tire. Një markë e Continental.