EUROVAN 2

E karakterizuar nga cilësi të shkëlqyera kundër rrëshqitjes në sipërfaqe me ujë.

  • Siguri në rrugë të lagura përmes rrezikut të reduktuar të rrëshqitjes në sipërfaqe me ujë
  • Manovrim më i mirë dhe distancë më e shkurtër frenimi
  • Nivel më i ulët zhurme që sjell komoditet më të lartë në udhëtim
Nisja
EUROVAN 2_EN_previewImage
Gjetësi i gomave
Detajet teknike
Etiketa e BE-së për gomat
Gama e produkteve
Që prej vitit 1915.
General Tire. Një markë e Continental.