EUROVAN A/S 365
e re

Kompetencë në çdo sezon

Goma për furgon All Season e optimizuar për drejtimin e automjetit në verë dhe në dimër ka kapacitetet e duhura për të pasur kontroll në të gjitha kushtet e motit


  • Performancë e lartë në rrugë të lagura

  • Performancë e fortë në frenim në borë

  • Stabilitet i shkëlqyer në drejtimin e automjetit

Gjetësi i gomave
Detajet teknike
Etiketa e BE-së për gomat
Product Range
Që prej vitit 1915.
General Tire. Një markë e Continental.