EUROVAN WINTER 2
e re

Goma profesioniste për dimër

Kur dimri i ashpër dhe me ngricë i çon gomat e tjera në limitet e tyre, është radha e gomës së re EUROVAN WINTER 2!

  • Performancë e përmirësuar në frenim në borë
  • Distancë e mirë frenimi në rrugë të lagura
  • Stabilitet i shkëlqyer në kthesa
Gjetësi i gomave
Detajet teknike
Etiketa e BE-së për gomat
Gama e produkteve
Që prej vitit 1915.
General Tire. Një markë e Continental.