GRABBER ARCTIC
e re

Projektuar për sigurinë më të lartë në kushtet më të ftohta dimërore.

  • Siguri gjatë frenimit në akull
  • Performancë e përmirësuar në frenim
  • Udhëtim i këndshëm dhe i qetë
GRABBER ARCTIC
Nisja
GRABBER ARCTIC_EN-previewImage
Gjetësi i gomave
Detajet teknike
Etiketa e BE-së për gomat
Gama e produkteve
Që prej vitit 1915.
General Tire. Një markë e Continental.