GRABBER AT2

Tregoni se çfarë mund të bëjë vërtet fuoristrada juaj.

E sprovuar në çdo aspekt nga specialistët amerikanë të fuoristradave në kushtet më të ashpra, Grabber AT2 është rezultat i viteve të tëra zhvillimi në terrene nga më të ndryshmet.

50:50 aktive/joaktive

  • Motivi i faqes shkelëse me 5 motive për komandimin e performancës në rrugë dhe jashtë saj.
  • Përbërje e përparuar e faqes shkelëse rezistente ndaj prerjeve dhe ciflave, e shkëlqyer për përdorim në terren të ashpër.
  • Anë të faqes shkelëse agresive, mbërthyese, të ashpra, me vetëpastrim.
Gjetësi i gomave
Etiketa e BE-së për gomat
Gama e produkteve
Që prej vitit 1915.
General Tire. Një markë e Continental.