GRABBER AT3
e re

Pasaporta juaj drejt çdo aventure

Goma për çdo terren e zhvilluar për të plotësuar nevojat e shoferëve të SUV-eve, kamionëve pick-up dhe automjeteve off-road që dëshirojnë një kombinim kapacitetesh të jashtëzakonshme off-road dhe besueshmëri në rrugë të shtruar.
50:50 aktive/joaktive

  • Provoni një mbërthim të jashtëzakonshëm
  • Dilni off-road me konfidencë
  • Shijoni komoditet maksimal 
Nisja
Gjetësi i gomave
Detajet teknike
Veçoritë e kopertonit
Etiketa e BE-së për gomat
Gama e produkteve
Që prej vitit 1915.
General Tire. Një markë e Continental.