GRABBER GT

Jo vetëm pamje e bukur.

Zhvilluar si risi për SUV-et me fuqi të lartë dhe automjetet off-road, Grabber GT nuk ka vetëm pamjen e bukur.

100:0 aktive/joaktive

  • Performancë e jashtëzakonshme në manovrim në rrugë të thata dhe të lagura
  • Komoditet i lartë në drejtim falë nivelit të reduktuar të zhurmës
  • Performancë e shkëlqyer në frenim në rrugë të lagur
  • Visual Alignment Indicator: Mund të përshkohen më shumë kilometra duke shmangur heqje e parakohshme për shkak të konsumimit të parregullt
  • Replacement Tire Monitor: Siguri e përmirësuar dhe performancë optimale e gomës
Nisja
GRABBER GT_EN-previewImage
Gjetësi i gomave
Detajet teknike
Etiketa e BE-së për gomat
Gama e produkteve
Që prej vitit 1915.
General Tire. Një markë e Continental.